Alain Jaubert 名導談藝術節目

119 Alain Jaubert Art Day

Alain Jaubert 導演是全球知名節目「調色盤」的原創者。這個節目是 法、德共營公共電視台 ARTE 的招牌美術系列節目, 能讓原先只迷瑪丹娜的法國小朋友也安靜收看,許多教師更紛紛將它列為美術或文化教材。台灣公視當然也風聞了這個節目的國際名聲,於 1998 年開台那年就曾精選十部這系列影片播映。 二十年來這個美術系列節目不僅成了經典更是一大傳奇。 2008 年元月 Alain Jaubert 將親自來台與喜愛美術節目的朋友見面,一方面放映影片,一方面分享製作藝術節目的寶貴經驗。 國家文藝基金會董事長黃明川導演也將親臨現場參與對談。機會難得,敬請踴躍參加。

Alain Jaubert, the director of the well-known French art program “Palettes”, is coming to Taiwan to meet the local audience here on January 18. During the event, in addition to giving a keynote speech, Mr. Jaubert will also show extracts of other art programs. Taiwanese director Huang Mingchuan will aslo be present for this long-awaited dialogue on art programs.

時間 Time: 2008 年元月 19 日週六 14:30~17:30 Sat. Jan. 19, 2008

地點 Venue : 誠品書局 B2 視廳室 Eslite Dun Hua Bookstore B2

免費入場,歡迎參加 (Free Admission)


活動剪影 Photos